Penzion Lajnar

Čudovit gorski ambient s prostorno jedilnico, zimskim vrtom in prenočišči.

Penzion in gostišče Lajnar nudi čudovit gorski ambient s prostorno jedilnico in zimskim vrtom, kjer je prostora za pogostitev za cca 120 oseb. Gostišče zaznamujejo naravni materiali kot sta les in kamen ter udobne sobe s pogledom na okoliške vrhove in gozdove Jelovice. V pritličju sta na voljo jedilnica in bar ter skladišče smuči/koles/druge opreme, v prvem nadstropju je na voljo šest dvoposteljnih sob (štiri od njih imajo dodatno ležišče za otroke), v drugem nadstropju pa štiri družinske sobe (možnost namestitve do 6 oseb). Vsaka soba ima svoj balkon.

Restavracija v pritličju sprejme do 120 oseb, okrepčate pa se lahko s tradicionalnimi jedmi pripravljenimi na malce drugačen način. Pester izbor dobrot vas ne bo pustil lačne. Nudimo posebne menije za zaključene družbe in se prilagodimo morebitnim prehranskim omejitvam. Domače dobrote in gorsko vzdušje našim gostom pričarajo nepozabno izkušnjo.

V penzionu je na voljo tudi osebno dvigalo, gostišče ima urejene dostope za gibalno ovirane osebe. Lajnar nudi celotno penzionsko oskrbo, restavracija pa je odprta vsak dan tudi za zunanje obiskovalce. Prelepo vzdušje penziona je primerno tudi za zabave za zaključene družbe, organizacijo porok, dogodkov za podjetja in organizacijo manjših kulturnih in glasbenih dogodkov.

Dodatne ugodnosti za naše goste: POLETNE ANIMACIJEsoriška planina

Soba z zakonsko posteljo in balkonom

zakonska postelja 160x200cm

Več
soriška planina

Soba z zakonsko posteljo in balkonom 2+1

zakonska postelja 160x200cm

dodatna otroška postelja 80x180cm

Več
soriška planina

Studio z balkonom

2x zakonska postelja 180x200cm

dodatno ležišče 160x200cm

Več
soriška planina

Kulinarična karta gostišča Lajnar

Preverite naš jedilni list, kjer ponujamo odlične lokalne jedi, ki se sezonsko prilagajajo in kjer bo vsak našel nekaj zase.

MENU
soriška planina
soriška planina