PENZION IN GOSTIŠČE LAJNAR

Penzion in gostišče Lajnar nudi čudovit gorski ambient s prostorno jedilnico in zimskim vrtom, kjer je prostora za pogostitev za cca 120 oseb. Gostišče zaznamujejo naravni materiali kot sta les in kamen ter udobne sobe s pogledom na okoliške vrhove in gozdove Jelovice. V pritličju sta na voljo jedilnica in bar ter skladišče smuči/koles/druge opreme, v prvem nadstropju je na voljo šest dvoposteljnih sob (štiri od njih imajo dodatno ležišče za otroke), v drugem nadstropju pa štiri družinske sobe (možnost namestitve do 6 oseb). Vsaka soba ima svoj balkon.

Restavracija v pritličju sprejme do 120 oseb, okrepčate pa se lahko s tradicionalnimi jedmi pripravljenimi na malce drugačen način. Pester izbor dobrot vas ne bo pustil lačne. Nudimo posebne menije za zaključene družbe in se prilagodimo morebitnim prehranskim omejitvam. Domače dobrote in gorsko vzdušje našim gostom pričarajo nepozabno izkušnjo.

V penzionu je na voljo tudi osebno dvigalo, gostišče ima urejene dostope za gibalno ovirane osebe. Lajnar nudi celotno penzionsko oskrbo, restavracija pa je odprta vsak dan tudi za zunanje obiskovalce. Prelepo vzdušje penziona je primerno tudi za zabave za zaključene družbe, organizacijo porok, dogodkov za podjetja in organizacijo manjših kulturnih in glasbenih dogodkov.

Iščeš namestitev na Soriški Planini? Pošlji povpraševanje

Datum prihoda
Datum odhoda
Odrasli
Otroci

Želim, da mi pošiljate e-novice in s tem dovoljujem uporabo in obdelavo mojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja in obveščanja o aktualnih vsebinah podjetja Turistični center Soriška planina d.o.o. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.
Hvala za poslano povpraševanje. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

GALERIJA SLIK

Klikni na sliko za povečavo in celotno galerijo

PREVERITE ŠE DRUGE NAMESTITVENE MOŽNOSTI